— NÁŠ PRÍBEH —


Poznáš to. Pohyb je fajn. Je prospešný pre telo i ducha. Je úžasný. Ak by Ťa pri behu neustále neotravoval mobil vo vrecku, ktorý Ti sťahuje nohavice. Bolo by takisto super keby si nemusel v telocvični každých pár minút kontrolovať, kde si si to vlastne položil kľúče a peňaženku, aby si si ich nezabudol pri bežiacom páse ako minule. Dobre to poznám, lebo sám som si zabúdal peňaženku s dokladmi odloženú pri nožičke veslovacieho trenažéru. A často som si na ňu spomenul až v momente, keď mi chýbali doklady od auta. Samozrejme, riešenie sa zdalo byť jednoduché - klasická "ľadvinka". Keď som sa však predkláňal pri veslovaní, neustále mi zavadzala. Takže som si ju odopol... a spomenul si na ňu znova až pri hľadaní kľúčov od auta.Behať a robiť iné cviky  s ľadvinkou, ktorá mi neustále udierala váhou kľúčov a mobilu na nesprávne miesta, nebolo práve najpohodlnejšie. A presne preto som sa rozhodol vytvoriť Axclusive - opasok pre športovcov, do ktorého schováš všetko potrebné. 


Po čase som sa rozhodol, že neostanem iba pri bežeckých opaskoch a svoj sortiment postupne rozšírim. Stále som však chcel ostať v oblasti pohybu a športu, keďže už od začiatku bolo mojím cieľom ponúknuť niečo, pomocou čoho sa človek bude venovať zmysluplným aktivitám - pohybu, ktorý je zdravý a prináša radosť :) 

Dnes sme malá spoločnosť so stále malým sortimentom, no o to viac sa snažíme svojou prácou a starostlivosťou vyhovieť zákaznikovi, sústrediť sa na jeho potreby a poskytnúť mu kvalitné produkty a poradenstvo. 

Sme Axclusive.

Chcete vedieť viac ?

— Referencie našich zákazníkov —

Pre overenie referencie na ňu kliknite

Vierka Kamenická


...super odporúčam každému :-)))

Karol Filo


Vyborna užitočna vec. Vyskusane na in-line, behu a turistike. Doporučujem každému športovcovi ktorý so sebou potrebuje par osobných veci alebo telefon a podobne. Užitočne a pohodlne aj na bežne prechadzky.

Lucka šarudy


Odbehla som cely night run s tymto opaskom a som s nim velmi spokojna. Dala som si tam telefon aj proteinovu tycinku a v pohode som si zabehla. Ani som nevedela, ze to mam na sebe. Som rada, ze konecne mozem v klude behat a nemusim sa zatazovat tym, kde dam kluce, mobil a peniaze. Odporucam.

Axclusive s.r.o., Mlynská 1148/9, 05342 Krompachy, +421 908 448 385 https://axclusive.sk/  axclusive@axclusive.sk
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky